Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
dobuje tisina ..
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Nije da mirisem Djokovica kao osobu ali imam neku suhvu da je ovo Photoshop.
Koliko god da je budala, ovolika zar nije?
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Crvena Nit
- Etablirani član

Nije ni negirao
Cak mu je Dragan Bursac komentirao na tvitić, Nole nikad nije negirao/reagirao.
Da dodam :
https://levackenovine.com/rakija-iz-rek ... djokovica/
https://levackenovine.com/zlatna-drazina-prepecenica-2/
0
Kažu neki stručnjaci da Ontario neće biti spreman da završi lockdown 20-og maja.
A ne znam. Ja bih ovo produžio do decembra.
Spektakularno vrijeme. Kad mogu cicade 17 godina, što ne bi mogli i mi barem dvije.
Dobro jutro
A ne znam. Ja bih ovo produžio do decembra.
Spektakularno vrijeme. Kad mogu cicade 17 godina, što ne bi mogli i mi barem dvije.
Dobro jutro
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Što bi bio? To mu je PR za mnogobrojne fanove iz Srbije, a jasno je da je većini Draža idol. Da li se on lično sa time identificira ili ne to ne znam.
PR mu je i kad dođe u Visoko zbog piramida, ostavi novac, pohvali to sve i reklamira nas. Dosta je i donirao BiH. Ne možemo Đokovića staviti u istu ravan sa nekim random četnikom iz Višegrada koji je činio zločine.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

PR fašizma :faceMarlboroGold je napisao/la: ↑07 maj 2021, 13:55Što bi bio? To mu je PR za mnogobrojne fanove iz Srbije, a jasno je da je većini Draža idol. Da li se on lično sa time identificira ili ne to ne znam.
PR mu je i kad dođe u Visoko zbog piramida, ostavi novac, pohvali to sve i reklamira nas. Dosta je i donirao BiH. Ne možemo Đokovića staviti u istu ravan sa nekim random četnikom iz Višegrada koji je činio zločine.
Aha, dizanje tri prsta mu je isto izgovor za lokalni patriotizam i jer se krsti sa tri prsta.
Tebi je normalno da sportisti poput Đoković ili Nurkića prave ispade vezane za četništvo i ustašstvo?
0
Ja njega ne volim, ali su to i PR potezi bez obzira kako se on lično osjeća.Crvena Nit je napisao/la: ↑07 maj 2021, 13:59PR fašizma :faceMarlboroGold je napisao/la: ↑07 maj 2021, 13:55
Što bi bio? To mu je PR za mnogobrojne fanove iz Srbije, a jasno je da je većini Draža idol. Da li se on lično sa time identificira ili ne to ne znam.
Aha, dizanje tri prsta mu je isto izgovor za lokalni patriotizam i jer se krst sa tri prsta.
Tebi je normalno da sportisti poput Đoković ili Nurkića prave ispade vezane za četništvo i ustašstvo?
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Halo, to je podrška fašizmu putem PR, nije važno kako se on osjeća, ali moraš biti odgovoran za ono što reklamiraš.MarlboroGold je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:01Ja njega ne volim, ali su to i PR potezi bez obzira kako se on lično osjeća.Crvena Nit je napisao/la: ↑07 maj 2021, 13:59
PR fašizma :face
Aha, dizanje tri prsta mu je isto izgovor za lokalni patriotizam i jer se krst sa tri prsta.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Netočno! Vidiš da je bitno tko reklamira.MarlboroGold je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:05 Pa ti nisi ciljani segment tog PR-a. Ti si nebitan faktor. Isto kao što i ja. Većini Srba Draža znači mnogo.
0
Zadnja izmjena: Crvena Nit, dana/u 07 maj 2021, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ti bi reklamirao ustaštvo, da imaš priliku?MarlboroGold je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:06 Je li ja sad trebam reći tačno, pa da budemo kao djeca![]()
0
- Crvena Nit
- Etablirani član