Vaša “rezervna” domovina!
Re: Vaša “rezervna” domovina!
@Iskra imaš li sliku možda Souk Waqife? Arapskog korza. I kako se ljudi ponašaju? Mogu žene same ići? I djevojke? Ili mora biti muškarac u pratnji? Znaci općenito zanima me izlazak žena bez muškaraca. I kupovina. Svakodnevnica.
1
1
A sad adio 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
Ma.suti nije, tata i brat rade na tom projektu bas, ovo je prvi ramazan u historiji novojoj a da je bio radan. Bit ce sve tip.top
Ma vjeruj meni da je Pearl nista, mislim impozantna da ne moze dalje ali...evo ne znam sta boh ti rekla sta prvo.posjetiti u Dohi..mozda Kataru...ne znam.zaista, ne mogu da odlučim.
A Porto arabia? Prelijepo,.malo se furaju na Veneciju
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

upozno ja jednu curu uz saudijske arabije, iz jake familije, otac bankar a mama univerzitetski profesor, i zali mi se kako tamo ne smije da pomjeri bez muske pratnje, ovdje joj se puno svidja sto je slobodna, skinula odma i maramu, reko aj da te ozenim da te spasim arapa, kaze nisam luda da zivim s bosnjacima 
2
2
1811
Ma neboderi. U Veneciji kuće okoloIskra je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:50Ma.suti nije, tata i brat rade na tom projektu bas, ovo je prvi ramazan u historiji novojoj a da je bio radan. Bit ce sve tip.top
Ma vjeruj meni da je Pearl nista, mislim impozantna da ne moze dalje ali...evo ne znam sta boh ti rekla sta prvo.posjetiti u Dohi..mozda Kataru...ne znam.zaista, ne mogu da odlučim.
A Porto arabia? Prelijepo,.malo se furaju na Venecijusamo.1000x bolje i ljepse
Reci bratu da nam slika obavezno
0
A sad adio 
Ostavice ti punac naftni izvor u miraz misliš?Hannibal je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:52 upozno ja jednu curu uz saudijske arabije, iz jake familije, otac bankar a mama univerzitetski profesor, i zali mi se kako tamo ne smije da pomjeri bez muske pratnje, ovdje joj se puno svidja sto je slobodna, skinula odma i maramu, reko aj da te ozenim da te spasim arapa, kaze nisam luda da zivim s bosnjacima![]()
1
1
A sad adio 
- hani_jong_un
- Pjur seks

pa iskreno, nisam ocekivo nista manje ☹Sarajka je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:53Ostavice ti punac naftni izvor u miraz misliš?Hannibal je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:52 upozno ja jednu curu uz saudijske arabije, iz jake familije, otac bankar a mama univerzitetski profesor, i zali mi se kako tamo ne smije da pomjeri bez muske pratnje, ovdje joj se puno svidja sto je slobodna, skinula odma i maramu, reko aj da te ozenim da te spasim arapa, kaze nisam luda da zivim s bosnjacima![]()
![]()
2
2
1811
Je l' vi ikad išta kritikujete iz vaših domovina, rezervnih, vakih nakih? 
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

Ma.ideja je ista, na to sam.mislila. a ja slabo idem na.porto...ja se smucam po wakifu i ulicicama al yasre .Sarajka je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:52Ma neboderi. U Veneciji kuće okoloIskra je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:50
Ma.suti nije, tata i brat rade na tom projektu bas, ovo je prvi ramazan u historiji novojoj a da je bio radan. Bit ce sve tip.top
A Porto arabia? Prelijepo,.malo se furaju na Venecijusamo.1000x bolje i ljepse
Reci bratu da nam slika obavezno![]()
A konji? Jooooj sta sve o tome.mogu napisati, kakva je zo ljubav i opsesija. I sokolarstvo ....
Ma.bjez tamo
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10329
Od ove ne mogu pobjeći,
da je volim, ne gajim nikakve emocije,
niti me vodi patriotizam,
Moj dom je tamo gdje se sigurnom osjećam.
On može biti bilo gdje.
da je volim, ne gajim nikakve emocije,
niti me vodi patriotizam,
Moj dom je tamo gdje se sigurnom osjećam.
On može biti bilo gdje.
5
5
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pa rekla sam za Austrijance da su zatvoreni ljudi. Blago govoreći
Ali nisam imala neprijatnosti. Možda i zato sto njemački govorim bolje od bosanskog. I praktično mi je maternji br2.
2
1
1
1
A sad adio