Crna Gora
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10099
Re: Pljevlja: 'Turci selite se odavde'
Ma turci iskaču iz halal pašeteta, dok Beograd za razliku od Sarajeva ubire plodove iz velikih investicija, kojih? Pa upravo onih iz "omražene" Turske. 
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
A s druge strane, ko je radio za Turke, krv je propišao.Trafalgar Law je napisao/la: ↑02 sep 2020, 21:54 Ma turci iskaču iz halal pašeteta, dok Beograd za razliku od Sarajeva ubire plodove iz velikih investicija, kojih? Pa upravo onih iz "omražene" Turske.![]()
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10099
I pjevao za Erdogana......
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Re: Crna Gora
Nema vama niko ništa da predbacuje, samo ono što se od vas traži jeste...Ne barkaj u Bosnu i šape k sebi Brnjo!!!Zole je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:00I onda se Srbima predbacuje "guslanje". Je li Srbija kriva sto imate ustav (kojeg Bosnjaci cuvaju kao Sveto Pismo), gde Hrvatima Bosnjaci biraju clana predsednistva? Ne cujem nijednog Bosnjaka da se zalaze za to. Valjda i dalje teze "gradjanskoj drzavi", pa je to sasvim normalno. I onda cudjenje zasto se Srbi toliko boje i bore za Republiku Srpsku.
0
Meni nekako Pujdo ljepše

0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

Pa to gore
0

Neum sa dzamijom I prelijepom svijetlom gradjevinom koja mu daje posebnu magiju.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
hvala kolega Novi behar
1
1

-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

Imaš li osnova da se raduješ? Ako kažeš da jedva čekaš znači već znaš da je to izvjesno i da će se ubrzo desiti. Iz tog razloga upitah.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Pa odjekne molitva morem bosanskim, 
galebovi spuste krila, delfini zakikocu od ljepote I sjaj rascijepi nebo za ciste duse

galebovi spuste krila, delfini zakikocu od ljepote I sjaj rascijepi nebo za ciste duse
1
1
Kolega hodza nemam naznaka ali mi to ne oduzima želju da se radujem i jedva čekam.Nasrudin hodža je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:34 Imaš li osnova da se raduješ? Ako kažeš da jedva čekaš znači već znaš da je to izvjesno i da će se ubrzo desiti. Iz tog razloga upitah.
Sellam.
1
1

1
1
..nesto umjerenija retorika pobjednika..
Lideri triju pobjedničkih koalicija Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović krenuli su u zbroj glasova i usuglasili nekoliko principa na kojima bi trebala počivati buduća vlast. Među ključnima su put zemlje prema Europskoj uniji, demokratske reforme s istim ciljem te odgovorna provedba svih međunarodnih obveza.
Nova vlada biti će ekspertna, obećali su, te sastavljena od najstručnijih kadrova bez obzira na političku, vjersku ili drugu pripadnost. Tri lidera pružaju ruke predstavnicima manjinskih naroda sa željom da zajednički grade ljepšu i prosperitetniju budućnost Crne Gore, a lider koalicije "Crno na bijelo", etnički Albanac Dritan Abazović, svojom čašću jamči da će kao presudni tvorci nove većine predano čuvati građansko biće Crne Gore.
Lideri triju pobjedničkih koalicija Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović krenuli su u zbroj glasova i usuglasili nekoliko principa na kojima bi trebala počivati buduća vlast. Među ključnima su put zemlje prema Europskoj uniji, demokratske reforme s istim ciljem te odgovorna provedba svih međunarodnih obveza.
Nova vlada biti će ekspertna, obećali su, te sastavljena od najstručnijih kadrova bez obzira na političku, vjersku ili drugu pripadnost. Tri lidera pružaju ruke predstavnicima manjinskih naroda sa željom da zajednički grade ljepšu i prosperitetniju budućnost Crne Gore, a lider koalicije "Crno na bijelo", etnički Albanac Dritan Abazović, svojom čašću jamči da će kao presudni tvorci nove većine predano čuvati građansko biće Crne Gore.
0
Cemu vredjanje? Nisam napisao nista uvredljivo. Ja sam napisao da Srbi iz RS-a imaju razloga da se boje i da se politicki bore za RS. Ne barkam ti ja ni u sta. Pa evo, koliko sam mogao primetiti, izgleda da sam jedini Srbin na ovom forumu. I odmah sam "Brnjo". Znam da bih ja dobio ban verovatno, da sam se ja tako obratio tebi. Ali, slobodno mi recite ako nisam pozeljan ovde. Necu se iznenaditi.Nasrudin hodža je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:22Nema vama niko ništa da predbacuje, samo ono što se od vas traži jeste...Ne barkaj u Bosnu i šape k sebi Brnjo!!!Zole je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:00
I onda se Srbima predbacuje "guslanje". Je li Srbija kriva sto imate ustav (kojeg Bosnjaci cuvaju kao Sveto Pismo), gde Hrvatima Bosnjaci biraju clana predsednistva? Ne cujem nijednog Bosnjaka da se zalaze za to. Valjda i dalje teze "gradjanskoj drzavi", pa je to sasvim normalno. I onda cudjenje zasto se Srbi toliko boje i bore za Republiku Srpsku.
0
..dobro dosa brate Srbine ..imamo klub nebosnjaka na forumu..ja Samoproglašeni lider dok ne provedemo izbore.. 
0