Koliko brakovi/veze mijenjaju ljude?
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10283
- Kontakt:
Koliko brakovi/veze mijenjaju ljude?
Jesi li se ti, zbog svojih veza, mijenjao/mijenjala? Znaš li nekoga ko jeste? Kako gledaš na takve promjene? Sa odobravanjem? Ili ne?
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
Re: O čemu trenutno razmišljate
bio sam sad s drugom prvi put na kafi kako se ozenio, sa zenom je doso na kafu. cijelu vece smo pricali o ozbiljnim temama, nije bilo glupiranja ko prije. i eto razmisljam kako se stvari tako brzo promijene, i kako cu morat prekrizit jos jednog jarana 
3
1
2
2
1811
nemoj
cuvaj ga da imas kad se ozenis
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3965
- Kontakt:
Da da, kad se igraju karti u cetvoro da mogu mijenjat timove .
3
2
1
1

- hani_jong_un
- Pjur seks

bgm ja sam veceras vidio da sam daleko od zenidbe, nisam ja jos za ovih prica
3
1
2
2
1811
Ma kad je ckapi....nikad mi nije bilo jasno kako se preko noci tako uozbilje pa od jednostavne muske zajebancije pocnu odjednom ozbiljne price o vrsti plocica za kuhinje . Nije problem pricat i plocicama ali nije niko umro pa odjednom sve ozbiljno. A tek djevojke kad nadju momke ili se udaju...e to je vec posebna tema
1
1
Ovo jeste jako zanimljivo, kako se ljudi odjednom promijene. Ja razumijem da neke promjene dodju prirodno samim tim sto se zivot mijenja, ali neke mi promjene djeluju na silu i isforsirano.exliberal je napisao/la: ↑19 aug 2025, 12:55Ma kad je ckapi....nikad mi nije bilo jasno kako se preko noci tako uozbilje pa od jednostavne muske zajebancije pocnu odjednom ozbiljne price o vrsti plocica za kuhinje . Nije problem pricat i plocicama ali nije niko umro pa odjednom sve ozbiljno. A tek djevojke kad nadju momke ili se udaju...e to je vec posebna tema
Meni je tu jedan od najboljih primjera kako mnogi odustaju od nekih svojih interesovanja i hobija kad se vjencaju, samo se posvete iskljucivo poslu i kuci, i zanemare sve neke druge stvari koje ih ispunjavaju. Neki odustaju sami od sebe, a neki pod pritiskom partnera, recimo zene cesto imaju problem sa tim kad im muzevi imaju neki hobi na koji trose pare i vrijeme, pa im zvocaju i brane, a oni onda odustaju od toga, prihvate to kao sad su ozenjeni i sad vise to ne mogu.
Sve su to gluposti i pristajanje na stereotipe. Treba covjek biti ono sto jeste, ako partner ne moze da te prihvati takvog onda i nije za tebe.
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10396
Pa i ti se promijeni, čitaj Šopenhauera.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- hani_jong_un
- Pjur seks

ima i dosta ovog ckapi sto exliberal rece, moje misljenje. konkretno ovaj momak, moje je godiste, dakle mlad, al bio par godina bez cure i umislio da se nikad nece ozenit. onda nadje ovu curu i pristajo je na sve da bi sacuvo vezu, nije znao rec ne. to je ono da se ozenis pod svaku cijenu.Spock je napisao/la: ↑19 aug 2025, 13:15Ovo jeste jako zanimljivo, kako se ljudi odjednom promijene. Ja razumijem da neke promjene dodju prirodno samim tim sto se zivot mijenja, ali neke mi promjene djeluju na silu i isforsirano.exliberal je napisao/la: ↑19 aug 2025, 12:55
Ma kad je ckapi....nikad mi nije bilo jasno kako se preko noci tako uozbilje pa od jednostavne muske zajebancije pocnu odjednom ozbiljne price o vrsti plocica za kuhinje . Nije problem pricat i plocicama ali nije niko umro pa odjednom sve ozbiljno. A tek djevojke kad nadju momke ili se udaju...e to je vec posebna tema
Meni je tu jedan od najboljih primjera kako mnogi odustaju od nekih svojih interesovanja i hobija kad se vjencaju, samo se posvete iskljucivo poslu i kuci, i zanemare sve neke druge stvari koje ih ispunjavaju. Neki odustaju sami od sebe, a neki pod pritiskom partnera, recimo zene cesto imaju problem sa tim kad im muzevi imaju neki hobi na koji trose pare i vrijeme, pa im zvocaju i brane, a oni onda odustaju od toga, prihvate to kao sad su ozenjeni i sad vise to ne mogu.
Sve su to gluposti i pristajanje na stereotipe. Treba covjek biti ono sto jeste, ako partner ne moze da te prihvati takvog onda i nije za tebe.
2
1
1
1
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10396
Hobi se ne ostavlja nikada! Makar slamu jeo!
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
To je to, hoce pod svaku cijenu da gu... hocu reci da se ozeni i pristaje na sve.Hannibal je napisao/la: ↑19 aug 2025, 22:20ima i dosta ovog ckapi sto exliberal rece, moje misljenje. konkretno ovaj momak, moje je godiste, dakle mlad, al bio par godina bez cure i umislio da se nikad nece ozenit. onda nadje ovu curu i pristajo je na sve da bi sacuvo vezu, nije znao rec ne. to je ono da se ozenis pod svaku cijenu.Spock je napisao/la: ↑19 aug 2025, 13:15
Ovo jeste jako zanimljivo, kako se ljudi odjednom promijene. Ja razumijem da neke promjene dodju prirodno samim tim sto se zivot mijenja, ali neke mi promjene djeluju na silu i isforsirano.
Ne valja to nikako i nije svjestan koliko ga taj pristup moze kostati.
1
1
4
4
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10283
- Kontakt:
Re: Koliko brakovi/veze mijenjaju ljude?
Ja sam, nekako, ni tamo ni vamo. Jeste, važno je biti svoj, ne odustajati od života kakav ti prija. Al s druge strane, ako nekog zaista voliš i ako znaš da će određena promjena u tvom životu tom nekom prijati, onda ti ta primjena djeluje poželjno.
Valjda bi trebalo naći neki balans. Mijenjati se, ali do neke razumne mjere. I ostati, u jednom bitnom dijelu, svoj.
Valjda bi trebalo naći neki balans. Mijenjati se, ali do neke razumne mjere. I ostati, u jednom bitnom dijelu, svoj.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

ahaa balans ko u svemu. normalno je da se ne mozes isto ponasat kad si u vezi i kad si slobodan. ako vec hoces da se ponasas isto onda ovako mahnitas ko ja sa 27 godina 
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

pa i ja bgm kontam da je brak dobar kao privremeno rjesenje, nikako trajno. to ako se oduzi uglavnom donosi probleme
2
1
1
1
1811
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25358
Nakon dva braka vam mogu reći..vama muškim.
Nemojte braćo, ne padajte pod naletima zla!
Nemojte braćo, ne padajte pod naletima zla!
5
1
4
4
abysmal depths are flooded