a koji nije?
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
ne znam Miškice, kontam ih tagovati pa neka se sami izjasne, da imamo dokaz crno na bijelo. :haya
0
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
Nemoj nutelice, neki nikad više neće doci, neki se se prerušiti u Pinokia :mmm
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Kakvo je to spavanje do podne
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Nisam mogao spavati sinoc, svo vrijeme si mi setala po mislima, jel te bole noge bebo?
1
1
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Awwww pa ne daš mi se ni naljutiti na tebe
1
1
Control + Alt + Delete
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Kako sam ja fino uparila .... Koja sam ja sebi kraljica
1
1
Control + Alt + Delete
meni se cini da je bolje
pocela je u petak piti tablete, za smirenje i za spavanje
prespava sad cijelu noc
samo svog doktora slusa tako da sam mu se javila i zamolila da nam predlozi nekog psihijatra da ide
nece nas poslusati al njega aBd hoce
svega je svjesna, radi sve sto i prije samo sto ima te ogromne strahove od telefona, tv-a, sunca i svjetla, ljudi, nece vani i sto je najgore para, misli da ih nema, da ce joj neko doci i uzeti sve
valjda ce vremenom biti bolje aBd
najgore ce mi biti iduce sedmice kad brat bude morao kuci zbog posla a ja ostanem sama kod nje
hvala ti sto pitas
3
1
1
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ma drugacije je kad je neko njen uz nju, na hajrsmajlic je napisao/la: ↑28 sep 2020, 13:40meni se cini da je bolje
pocela je u petak piti tablete, za smirenje i za spavanje
prespava sad cijelu noc
samo svog doktora slusa tako da sam mu se javila i zamolila da nam predlozi nekog psihijatra da ide
nece nas poslusati al njega aBd hoce
svega je svjesna, radi sve sto i prije samo sto ima te ogromne strahove od telefona, tv-a, sunca i svjetla, ljudi, nece vani i sto je najgore para, misli da ih nema, da ce joj neko doci i uzeti sve
valjda ce vremenom biti bolje aBd
najgore ce mi biti iduce sedmice kad brat bude morao kuci zbog posla a ja ostanem sama kod nje
hvala ti sto pitas![]()
1
1
ALPHA ET OMEGA
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Sinoć malo gledao neke TLN skečeve, između ostalog "Ninja revizore". Onda sam pogledao i ovo:
Pa me kasnije ovdje na forumu @Moonlight upari sa @Sarajka. Pa smo se zezali, stihoklepali, posvećivali pjesme...
To mi se sve 'zbučkurišalo' u glavi i sinoć sam sanjao da se sa Sarajkom vozam u tramvaju.
I još uđoše revizori a ja naravno nisam imao kartu
pa se poslužih onom old school taktikom. Pošto po dvojica revizora pregledaju obje strane tramvaja (a jedan par revizora je uglavnom brži od onog drugog) i kad je pored mene prošla kontrola za onu suprotnu stranu, ja se samo prešaltah na onu drugu
Ali opet me skonto revizor :face ja sjedoh ko veliki a on mi priđe. A revizor je bio ovaj lik s videa kojeg sam postavio iznad
Međutim, nije me pitao za kartu. Nego ispričao par provala i produžio...
A ne sjećam se da je ni Sarajka imala nekih problema. Vjerovatno je imala kartu
Sjećam se samo da je bila prava ljepotica u snu. Crna, ravna kosa. Crne oči. Lijepe usne naglašene crvenim karminom. Neka lijepa haljina... ma sva dotjerana
bio sam uvjeren da je to samo san jer, kao što vidite, nikakvih problema nisam imao. Samo pozitiva
Čini mi se da smo izašli iz tramvaja negdje na obali. Drvenija čini mi se... malo šetali, uživali i na kraju svako svojim putem. Bolje što smo se tako "prirodno razišli" nego buđenjem.
#pajel
Pa me kasnije ovdje na forumu @Moonlight upari sa @Sarajka. Pa smo se zezali, stihoklepali, posvećivali pjesme...
To mi se sve 'zbučkurišalo' u glavi i sinoć sam sanjao da se sa Sarajkom vozam u tramvaju.
I još uđoše revizori a ja naravno nisam imao kartu
Ali opet me skonto revizor :face ja sjedoh ko veliki a on mi priđe. A revizor je bio ovaj lik s videa kojeg sam postavio iznad
A ne sjećam se da je ni Sarajka imala nekih problema. Vjerovatno je imala kartu
Sjećam se samo da je bila prava ljepotica u snu. Crna, ravna kosa. Crne oči. Lijepe usne naglašene crvenim karminom. Neka lijepa haljina... ma sva dotjerana
Čini mi se da smo izašli iz tramvaja negdje na obali. Drvenija čini mi se... malo šetali, uživali i na kraju svako svojim putem. Bolje što smo se tako "prirodno razišli" nego buđenjem.
#pajel
2
2
Zadnja izmjena: East_side, dana/u 28 sep 2020, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
3